Vanaf vandaag zal Pro Kennex Benelux BV de verkoop van alle Pro Kennex producten in de Benelux op zich nemen.

Tot op heden werden de belangen van Pro Kennex in de Benelux behartigd door Inside Brands dat heeft besloten zich meer te focussen op de verkoop van Under Armour Golf, Rossignol en Descente kleding.

Leo den Hamer is enthousiast over deze prachtige mogelijkheid: Ik speel al mijn hele leven met Pro Kennex. zowel tennis, squash als ook padel en ben uiteraard groot fan.

We gaan dan ook zeker padel, squash en pickleball rackets toevoegen aan het assortiment. Pro Kennex is wereldwijd een grote speler in die sporten en ik ben er van overtuigd dat we ook in Nederland mensen enthousiast gaan krijgen voor deze rackets

De strategie om deze naar de consument te brengen via gespecialiseerde winkels zal niet veranderen.

Wij denken nog steeds dat spelers behoefte hebben aan en gebaat zijn bij professioneel advies. Daarnaast willen we zorgen dat mensen rackets kunnen testen voordat ze de belangrijke beslissing nemen met welk racket ze gaan spelen.

Deze specialisten kunnen ook het beste uitleg geven over onze unieke Kinetic technologie dat zorgt voor minder belasting van de arm.

Samen met de winkeliers willen we graag racket test evenementen organiseren bij verenigingen, want ook die hebben er baat bij dat hun leden met een goed racket spelen.

Mochten er verenigingen zijn die interesse hebben om een racket test evenement te organiseren of zelf verkoop punt willen worden dan houden we ons uiteraard aanbevolen.

Tijdens mijn jaren in het bestuur van Tennis en Padel vereniging De Marsch heb ik ervaren dat verenigingen altijd interesse hebben in sponsoring. We praten graag over een samenwerking op dat vlak.

We zullen op termijn ook een webshop gaan lanceren, maar alleen voor de mensen die geen verkoop punt in de buurt hebben. De prijzen in de webshop zullen dan ook nooit lager liggen dan die van onze klanten.

Pro Kennex Benelux is bereikbaar op de volgende manieren:

Telefoon: +31-611198074
Mail: service@pro-kennex.com
Contact: Leo den Hamer – Sales & Marketing Manager

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de website: www.pro-kennex.com