Pro Kennex Benelux • Padel Black Ace

Padel

ProKennex maakt het enige armvriendelijke racket voor Padel!

We merken dat best veel mensen last krijgen van hun arm met padel en dat is ook niet zo vreemd. De rackets zijn wat zwaarder, je hebt geen snaar die mee beweegt en je raakt de bal veel vaker dan bij tennis. Bovendien worden de ballen al snel zwaarder, zeker als er buiten gespeeld wordt.

Tot nu toe konden trainers en winkeliers alleen als advies geven: speel zoveel mogelijk met nieuwe ballen, maar nu is er een betere oplossing; De Pro Kennex padel rackets met het geavanceerde Kinetic systeem.

Onderzoek bij de Hogeschool voor Sport in Keulen en het Massachusetts Institute of Technology toont aan dat de Pro Kennex rackets met Kinetic technologie de volgende voordelen bieden :

15% MEER POWER IN JE SLAG
20% VERMINDERING VAN DE KLAP (als de bal je racket blad raakt)
43% VERMINDERING VAN DE TRILLING
50% VERBETERING VAN DE STABILITEIT (je racket draait 50% minder als je de bal niet in de sweetspot raakt)

 

Pro Kennex Benelux • Kinetic system

Bekijk onze nieuwe Padel brochure

ons racket

Pro Kennex Benelux • Padel Black Ace

Black Ace Gold

Advies prijs € 299,95

Diamant racket.

Ontworpen voor aanvallende spelers, creëren de 3 lagen Spiral Tech Carbon® in combinatie met de nieuwe Soft EVA® toplaag met 16° stijfheid een racket met enorm veel power in de smash. De toplaag met 3D Grain Surface maakt het mogelijk om bovendien nog scherper te slicen.

Met zijn exclusieve A-vorm garandeert de PK-Bridge® stevigheid bij de hoge bal. Het Kinetic System® dat in het racket is ingebouwd, stabiliseert het frame tijdens slagen om maximale precisie en een zuivere impact te bereiken. De PVC-bumper is ontworpen om de racketrand te beschermen zonder de balans te veel te verschuiven.

Racket voor de gevorderde speler die power zoekt en scherp wil slicen.

Dit racket beschikt over het geavanceerde Kinetic systeem, waardoor het racket zeer armvriendelijk is. Daarmee kan het racket dan ook iets zwaarder zijn, zodat het meer power geeft en toch de arm minder te belast. Zie hiervoor ook de tekst hierboven en de pagina technologie.

  Legend Pro

  Advies prijs : € 179,95

  Controle en gevoel worden verzekerd door de combinatie van de ronde vorm, de drie lagen Spiral Tech® Graphite en de nieuwste generatie Hyper Soft EVA® 13°. Het gewicht van het frame maakt het mogelijk om de bal aan te vallen bij de smash en de medium balans houdt het frame wendbaar en responsief. Het 3D-korreloppervlak® in combinatie met het Geo-Dynamic Hole Design® maakt het mogelijk om nog scherper te slicen. Het Kinetic System® zorgt voor absolute comfort door trillingen en torsievervorming van het frame drastisch te verminderen en geeft gevoel en controle in de slagen.

  Dit racket beschikt over het geavanceerde Kinetic systeem, waardoor het racket zeer armvriendelijk is. Daarmee kan het racket dan ook iets zwaarder zijn, zodat het meer power geeft en toch de arm minder belast. Zie hiervoor ook de tekst hierboven en de pagina technologie.

  • Gewicht : 370 gram
  • Balans : 270 mm

  Pro Kennex Benelux • Padel Legend Pro
  Pro Kennex Benelux • Padel Legend

  Legend

  Advies prijs : Euro 179,95

  De iets lichtere variant van de Legend Pro en verder vergelijkbaar met de Pro.

  • Gewicht: 355 gram
  • Balans: 260 mm

   

   Turbo Red

   Advies prijs € 139,95

   Een rond blad met een hoge bespeelbaarheid waardoor de speler van elk niveau onmiddellijk uit de voeten kan met dit racket.

   De drie lagen Spiral Tech Carbon® zorgen voor stabiliteit en controle. De bijzonder royale afmetingen van het slagoppervlak en de ultramoderne Soft EVA® 16 zorgen voor een gemakkelijke impact in alle speelsituaties.

   De verschillende diameters van de gaten zorgen voor een uitstekende impact op de bal.

   Het lage gewicht van de Speed-versie geeft het racket extra wendbaarheid.

   • Gewicht : 365 gram
   • Balans : 265 mm

    

   Pro Kennex Benelux • Padel Turbo
   Pro Kennex Benelux • Padel Turbo Speed

   Turbo Speed Pink

   Advies prijs € 139,95

   Het zelfde racket als de Turbo Speed Red, maar iets lichter en een ander lekker kleurtje.

   • Gewicht : 355 gram
   • Balans : 265 mm

    

    

   Smash

   Advies prijs € 79,95

   Het ideale racket voor wie de speler die zijn of haar spel wil verbeteren. Het druppelvormige racket heeft een royaal oppervlak en is gemaakt in drie lagen grafiet en glasvezel plus een extra laag carbon voor extra stevigheid met een zachte EVA 16° kern. Lichtgewicht, wendbaar, met een grote sweetspot, garandeert onmiddellijk een perfect speelgevoel en maximale controle bij elke slag, zowel achterin als aan het net.

   • Gewicht : 365 gram
   • Balans : 265 mm

    

    

   Pro Kennex Benelux • Padel Smash

   Test je racket

   De rackets van ProKennex zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak. Deze verkoop punten krijgen van ons ook test rackets, zodat je ze eerst kan uitproberen voordat je de belangrijke keuze maakt met welk racket jij weer lekker lang gaat spelen.

   Vragen of interesse?

   neem contact op

   +31-6 111 98 074

   service@pro-kennex.com