Pro Kennex Benelux • Padel Black Ace

Padel

ProKennex maakt het enige armvriendelijke racket voor Padel!

We merken dat best veel mensen last krijgen van hun arm met padel en dat is ook niet zo vreemd. De rackets zijn wat zwaarder, je hebt geen snaar die mee beweegt en je raakt de bal veel vaker dan bij tennis. Bovendien worden de ballen al snel zwaarder, zeker als er buiten gespeeld wordt.

Tot nu toe konden trainers en winkeliers alleen als advies geven: speel zoveel mogelijk met nieuwe ballen, maar nu is er een betere oplossing; De Pro Kennex padel rackets met het geavanceerde Kinetic systeem.

Onderzoek bij de Hogeschool voor Sport in Keulen en het Massachusetts Institute of Technology toont aan dat de Pro Kennex rackets met Kinetic technologie de volgende voordelen bieden :

15% MEER POWER IN JE SLAG
20% VERMINDERING VAN DE KLAP (als de bal je racket blad raakt)
43% VERMINDERING VAN DE TRILLING
50% VERBETERING VAN DE STABILITEIT (je racket draait 50% minder als je de bal niet in de sweetspot raakt)

 

Pro Kennex Benelux • Kinetic system

Bekijk onze nieuwe Padel brochure

Onze rackets

Pro Kennex Benelux • Padel Black Ace

Black Ace Gold

Advies prijs € 299,95

Diamant racket.

Ontworpen voor aanvallende spelers, creëren de 3 lagen Spiral Tech Carbon® in combinatie met de nieuwe Soft EVA® toplaag met 16° stijfheid een racket met enorm veel power in de smash. De toplaag met 3D Grain Surface maakt het mogelijk om bovendien nog scherper te slicen.

Met zijn exclusieve A-vorm garandeert de PK-Bridge® stevigheid bij de hoge bal. Het Kinetic System® dat in het racket is ingebouwd, stabiliseert het frame tijdens slagen om maximale precisie en een zuivere impact te bereiken. De PVC-bumper is ontworpen om de racketrand te beschermen zonder de balans te veel te verschuiven.

Racket voor de gevorderde speler die power zoekt en scherp wil slicen.

Dit racket beschikt over het geavanceerde Kinetic systeem, waardoor het racket zeer armvriendelijk is. Daarmee kan het racket dan ook iets zwaarder zijn, zodat het meer power geeft en toch de arm minder te belast. Zie hiervoor ook de tekst hierboven en de pagina technologie.

Kinetic Focus Pro Yellow

Advies prijs : € 219,95

Kracht en snelheid van de bal worden gegarandeerd door de combinatie van zwaar gewicht en een hoge balans. De drie lagen Graphite Spiral Tech® en de nieuwste generatie Soft EVA 16° geven precisie en controle.
Het 3D-korreloppervlak®in combinatie met het geodynamische gatontwerp® versterken de effecten op de bal. Het Kinetic System® samen met de Kinetic Damping Chamber® garandeert absoluut comfort door trillingen en torsievervorming van het frame drastisch te verminderen en geeft gevoeligheid en controle bij impact.
 • Gewicht : 375 gram
 • Balans : 270 mm

 

Pro Kennex Benelux • Padel Legend Pro
Pro Kennex Benelux • Padel Legend

Kinetic Focus Yellow

Advies prijs : Euro 219,95

Geschikt voor aanvallende spelers die een behendig en responsief racket in de buurt van het net willen. De drie lagen Graphite Spiral Tech® geven precisie en controle, de nieuwste generatie Hyper Soft EVA 13° geeft dankzij een lagere stijfheid stuwkracht aan de bal.Het 3D-korreloppervlak® in combinatie met het geodynamische patroon van de gaten® versterken de effecten op de bal.

Het Kinetic System® samen met de Kinetic Damping Chamber® garandeert absoluut comfort door trillingen en torsievervorming van het frame drastisch te verminderen en geeft gevoeligheid en controle bij de slagen.

 • Gewicht: 355 gram
 • Balans: 265 mm

Legend Pro

Advies prijs : € 179,95

Controle en gevoel worden verzekerd door de combinatie van de ronde vorm, de drie lagen Spiral Tech® Graphite en de nieuwste generatie Hyper Soft EVA® 13°. Het gewicht van het frame maakt het mogelijk om de bal aan te vallen bij de smash en de medium balans houdt het frame wendbaar en responsief. Het 3D-korreloppervlak® in combinatie met het Geo-Dynamic Hole Design® maakt het mogelijk om nog scherper te slicen. Het Kinetic System® zorgt voor absolute comfort door trillingen en torsievervorming van het frame drastisch te verminderen en geeft gevoel en controle in de slagen.

Dit racket beschikt over het geavanceerde Kinetic systeem, waardoor het racket zeer armvriendelijk is. Daarmee kan het racket dan ook iets zwaarder zijn, zodat het meer power geeft en toch de arm minder belast. Zie hiervoor ook de tekst hierboven en de pagina technologie.

 • Gewicht : 370 gram
 • Balans : 270 mm

 

Pro Kennex Benelux • Padel Legend Pro
Pro Kennex Benelux • Padel Legend

Legend

Advies prijs : Euro 179,95

De iets lichtere variant van de Legend Pro en verder vergelijkbaar met de Pro.

 • Gewicht: 355 gram
 • Balans: 260 mm

Turbo Red

Advies prijs € 139,95

Een rond blad met een hoge bespeelbaarheid waardoor de speler van elk niveau onmiddellijk uit de voeten kan met dit racket.

De drie lagen Spiral Tech Carbon® zorgen voor stabiliteit en controle. De bijzonder royale afmetingen van het slagoppervlak en de ultramoderne Soft EVA® 16 zorgen voor een gemakkelijke impact in alle speelsituaties.

De verschillende diameters van de gaten zorgen voor een uitstekende impact op de bal.

Het lage gewicht van de Speed-versie geeft het racket extra wendbaarheid.

 • Gewicht : 365 gram
 • Balans : 265 mm
Pro Kennex Benelux • Padel Turbo
Pro Kennex Benelux • Padel Turbo Speed

Turbo Speed Pink

Advies prijs € 139,95

Het zelfde racket als de Turbo Speed Red, maar iets lichter en een ander lekker kleurtje.

 • Gewicht : 355 gram
 • Balans : 265 mm

Smash

Advies prijs € 79,95

Het ideale racket voor wie de speler die zijn of haar spel wil verbeteren. Het druppelvormige racket heeft een royaal oppervlak en is gemaakt in drie lagen grafiet en glasvezel plus een extra laag carbon voor extra stevigheid met een zachte EVA 16° kern. Lichtgewicht, wendbaar, met een grote sweetspot, garandeert onmiddellijk een perfect speelgevoel en maximale controle bij elke slag, zowel achterin als aan het net.

 • Gewicht : 365 gram
 • Balans : 265 mm
Pro Kennex Benelux • Padel Smash

Test je racket

De rackets van ProKennex zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak. Deze verkoop punten krijgen van ons ook test rackets, zodat je ze eerst kan uitproberen voordat je de belangrijke keuze maakt met welk racket jij weer lekker lang gaat spelen.

+31-6 111 98 074

service@pro-kennex.com