Pro Kennex Benelux • Pickleball

Pickleball

ProKennex maakt het enige armvriendelijke racket voor Pickleball!

ProKennex is één van de grootste spelers op het gebied van pickleball in de USA, waar pickleball mega populair is.

ProKennex heeft daardoor al jarenlange ervaring op het gebied van rackets voor pickleball, terwijl sommige merken nog maar net begonnen zijn.

Ook bij de pickleball rackets maakt Pro Kennex gebruik van de geavanceerde Kinetic technologie om zodoende de belasting van de arm te verminderen en meer power te genereren.

Bij de pickleball rackets wordt de Kinetic technologie in het handvat geplaatst.

Onderzoek bij de Hogeschool voor Sport in Keulen en het Massachusetts Institute of Technology toont aan dat de ProKennex rackets met Kinetic technologie de volgende voordelen bieden:

15% MEER POWER IN JE SLAG
20% VERMINDERING VAN DE KLAP (als de bal je racket blad raakt)
43% VERMINDERING VAN DE TRILLING
50% VERBETERING VAN DE STABILITEIT (je racket draait 50% minder als je de bal niet in de sweetspot raakt)

 

Pro Kennex Benelux • Kinetic system

Onze rackets

Pro Kennex Benelux • Pickleball Black Ace Pro

Black Ace Pro

Advies prijs € 149,95

De Black Ace Pro is de allereerste carbon racket uit één stuk met TORAY-gezicht, waardoor het het meest aerodynamische en snelste racket in je hand is. Het verbetert de reflexen bij snelle slagen wisselingen en produceert meer kracht in vergelijking met andere rackets met carbon gezicht vanwege de verbeterde swingsnelheid van het randloze ontwerp.

De Black Ace Pro is uitgerust met kinetische technologie, ons gepatenteerde schok- en trillingsabsorberende systeem. Een extra kinetisch systeem wordt toegevoegd aan het handvat van het racket, waarmee we het meest armvriendelijke racket gemaakt hebben.

Zie hierover ook de tekst hierboven en de pagina technologie.

Black Ace De la Rosa

Advies prijs € 149,95

De Black Ace de la Rosa is de allereerste carbon racket uit één stuk met TORAY-gezicht, waardoor het het meest aerodynamische en snelste racket in je hand is. Het verbetert de reflexen bij snelle slagen wisselingen en produceert meer kracht in vergelijking met andere rackets met carbon gezicht vanwege de verbeterde swingsnelheid van het randloze ontwerp.

De Black Ace de la Rosa is uitgerust met kinetische technologie, ons gepatenteerde schok- en trillingsabsorberende systeem. Een extra kinetisch systeem wordt toegevoegd aan het handvat van het racket, waarmee we het meest armvriendelijke racket gemaakt hebben.

Pro Kennex Benelux • Pickleball Strike
Pro Kennex Benelux • Pickleball Strike green

Strike green

Advies prijs € 79,95

Het ideale pickleball-racket voor de speler die zijn of haar spel wil verbeteren. Een racket met polymeer honingraatkern en een slagoppervlak van glasvezelcomposiet. Dit zorgt voor mooie een goede balans in de slagen.

Strike Red

Advies prijs € 79,95

Het ideale pickleball-racket voor de speler die zijn of haar spel wil verbeteren. Een racket met polymeer honingraatkern en een slagoppervlak van glasvezelcomposiet. Dit zorgt voor mooie een goede balans in de slagen.

Pro Kennex Benelux • Pickleball Strike

Test je racket

De rackets van ProKennex zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak. Deze verkoop punten krijgen van ons ook test rackets, zodat je ze eerst kan uitproberen voordat je de belangrijke keuze maakt met welk racket jij weer lekker lang gaat spelen.

+31-6 111 98 074

service@pro-kennex.com